З липня у Вінниці запрацював оновлений «Динопарк», який тепер пропонує не лише нову колекцію з 15 роботів-динозаврів, а й понад 20 нових атракціонів для відвідувачів будь-якого віку.

«Динопарк» розташований на території «Подільського зоопарку» і займає площу 2,5-3 тисячі квадратних метрів. Відтепер це не просто місце для огляду роботизованих динозаврів, що рухаються, кліпають і гарчать, а справжній парк розваг для сімейного відпочинку.

Серед нових розваг, які пропонуються дорослим і дітям:
  • автодром
  • дзеркальний лабіринт
  • великий батут-сітка
  • різні місточки, гойдалки, лазанки та багато іншого
  • атракціон, де батьки крутять педалі, як на велосипеді, щоб діти могли кататися

«Ми вирішили оновитися і додати більше інтерактиву, щоб у “Динопарку” було цікавіше перебувати. Ми хотіли створити простір, де дорослі взаємодіють зі своїми дітьми й разом проводять час. Тому всі можуть користуватися абсолютно всіма атракціонами без вікових обмежень, лише з обмеженням за кількістю людей, які можуть перебувати на атракціонах одночасно», – розповів директор «Динопарку» Віктор Неміш.

За словами директора, практично всі атракціони є механічними, що дуже практично в наш час, коли є потреба в економії електроенергії.

Колекцію роботів-динозаврів також оновили. З попередньої залишили лише найбільших динозаврів: тиранозавра і брахіозавра. Додали також п’ять мініатюрних «завриків», які грають на музичних інструментах. Наразі вони виконують «Ой, у лузі червона калина», але в майбутньому репертуар збільшать до 3-4 композицій.

Графік роботи та вартість квитків

Відвідати «Динопарк» можна щодня з 9:00 до 19:00 за адресою: вул. С. Зулінського, 9. Усі розваги на території парку включені у вартість вхідного квитка.

Ціни:
  • 250 грн – звичайний квиток
  • 200 грн – за наявності квитка у Подільський зоопарк
  • 150 грн – пільговий квиток для багатодітних сімей, учасників бойових дій та їхніх сімей (дружина, діти), пенсіонерів, ВПО
  • безкоштовно – для дітей до 3 років, дітей з інвалідністю у супроводі дорослого, дітей-сиріт, осіб з інвалідністю 1 та 2 групи, сімей загиблих та безвісти зниклих учасників бойових дій.
Попередня публікаціяФоруми, тренінги та концерти: Вінниччина запрошує на тиждень молоді
Наступна публікаціяМінветеранів запустило е-Карту вакансій держслужби для ветеранів та ветеранок