Нещодавно в Івано-Франківську на стадіоні імені Анатолія Гемби відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів. У змаганнях взяли участь близько 280 спортсменів з 24 регіонів країни. До складу збірної команди Вінницької області увійшли два вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1: Євгенія Молярчук та Віталій Ткачук, які здобули бронзові нагороди.

Серед багатьох талановитих спортсменів, Євгенія Молярчук та Віталій Ткачук вразили всіх своєю наполегливістю та майстерністю. Євгенія виборола бронзову медаль у бігу на 800 метрів, а Віталій відзначився на дистанції 3000 метрів. Їхні виступи були високо оцінені суддями.

Цей успіх став можливим завдяки професіоналізму тренерів спортивної школи № 1, які вкладають свою душу у підготовку спортсменів. Тренери не лише діляться своїми знаннями та досвідом, а й мотивують вихованців на нові звершення, допомагаючи їм вірити у свої сили.

Тренерка Євгенії Молярчук, Вікторія Юнаш, наголосила на важливості цієї перемоги для своєї підопічної:

«Ця нагорода – медаль самоствердження. Ми й надалі працюватимемо над покращенням тактичних помилок та фізичною підготовкою».

Віталій Ткачук, вихованець тренера Андрія Москвіна, вже не вперше отримує нагороду на змаганнях всеукраїнського рівня.

Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів став основним етапом відбору на чемпіонат світу серед юніорів, який відбудеться з 26 по 31 серпня в Перу.

Попередня публікаціяПравопросвітницькі онлайн-заходи для ВПО: підвищення обізнаності та підтримка
Наступна публікаціяСьогодні у Вінниці очікується дощ