У неділю, 4 серпня, о 18:00 у Вінниці, на локації PIROGOV SKY, просто неба в музеї-садибі Пирогова, відбудеться вибуховий концерт популярного хіп-хоп співака PARFENIUK.

PARFENIUK здобув популярність з першого ж треку «Провела екскурсію», який вже на третій день після публікації очолив ТОП-чарти Apple Music, став трендом українського TikTok, а під його звук зняли понад 200 тисяч відео. Наразі трек має понад 14 мільйонів переглядів на YouTube та понад 3,5 мільйона прослуховувань на Spotify.

Ілля Парфенюк, більш відомий як PARFENIUK, виходець з міста Канів Черкаської області, увірвався в український шоу-бізнес завдяки TikTok. Відео, де він співає пісню «Провела екскурсію» у тролейбусі, одразу стало вірусним і принесло йому широку популярність. Після цього успіху він потішив шанувальників треками «Відриваючись», «Долоні» та багатьма іншими.

Сьогодні PARFENIUK відомий своїм яскравим мелодійним хіп-хопом, що описує особисті почуття простими словами, які резонують з тисячами молодих людей. Цього року він випустив кілька дуетів з відомими артистами: бенгер «Забий» з Wellboy та хіт «Температура» зі співачкою KOLA.

«Кожний фіт — це для мене потужний енергетичний заряд. Новий сингл з KOLA — це про температуру у серці. Особлива історія, яка попри мінорні сенси, звучить дуже оптимістично, адже після темряви на нас завжди чекає світло. Пісня, яка навчить розпалювати вогонь у стосунках!» — зазначає PARFENIUK.

Квитки на концерт можна придбати на сайті afisha.vn.ua, у касі музею-садиби Пирогова та у касах «Афіша Вінниці» в готелі «Франція», музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».

 

Попередня публікаціяВінницька громада прощається з полеглим захисником Максимом Бойком
Наступна публікаціяМолодіжний форум «Youth United Summer Fest» допоможе вінницькій молоді відновити сили перед початком навчання