Український ветеранський фонд оголосив конкурс фінансування громадських організацій під назвою “Варто: шлях відновлення”.

За умовами конкурсу, фінансування можуть отримати громадські організації, які надають ветеранам, їхнім родинам, а також сім’ям полеглих захисників і захисниць можливості реабілітації через фізичну активність.

Кошти можна використати на:

  • облаштування необхідної інфраструктури (центри фізичної реабілітації, клуби, секції) для проведення тренувальних заходів для ветеранів;
  • організацію та проведення заходів і тренувань для ветеранів під керівництвом кваліфікованих тренерів і реабілітологів, спрямованих на підвищення рухової активності та залучення до активного способу життя;
  • проведення масових заходів (змагань) з фізичної активності для ветеранів, включаючи ветеранів з видимою і невидимою інвалідністю.

Сума фінансової підтримки для кожного переможця становитиме від 500 тисяч до мільйона гривень.

Прийом заявок розпочинається 24 липня 2024 року і триватиме до 9 серпня 2024 року (до 18:00 за київським часом). Максимальний строк реалізації проєктів — до 12 місяців.

Детальніше про умови конкурсу та покрокову інструкцію можна переглянути на сайті Українського ветеранського фонду.

Запитання та уточнення щодо поданого аплікаційного пакета можна надсилати на електронну адресу: uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua. У темі листа обов’язково зазначте “Варто: шлях відновлення” та номер заявки, інакше лист може не бути розглянутий відповідальним підрозділом Фонду.

Попередня публікаціяВінницька митниця передала музеям конфісковані монети та ордени
Наступна публікаціяУ Вінниці родинам загиблих захисників вручили державні нагороди