М’ясні делікатеси чудово поєднуються з фруктами, створюючи неповторні смакові комбінації. Їх можна красиво викладати на закусочні тарілки або готувати з них окремі страви. Сьогодні пропонуємо приготувати салат з персиком та хамоном – ідеальну літню закуску, яка не тільки наситить, але й освіжить у спекотні дні.
ІНГРЕДІЄНТИ

КРОК 1
Для соусу перебийте блендером 20 г свіжого базиліку, ¼ ч. л. солі та 50 мл оливкової олії. Процідіть отриману масу через сито.

КРОК 2
Наріжте 2 персики на часточки, а ½ шт. червоної цибулі соломкою.

КРОК 3
Змішайте персики, цибулю та 50 г свіжої руколи. Додайте базилікову олію.

КРОК 4
100 г твердого сиру наріжте кружальцями за допомогою спеціального ножа нуазет. Якщо у вас немає такого ножа, поріжте сир кубиками.

КРОК 5
Викладіть на тарілку змішані інгредієнти, сир та 100 г хамону, скрученого трубочками.

КРОК 6
Прикрасьте салат 50 г солоного арахісу перед подачею. Смачного!

Попередня публікаціяЯк вимикатимуть світло на Вінниччині 29 липня
Наступна публікаціяУ Вінниці відзначили волонтерів та меценатів