Головна Новини

Як позбутися тяги до солодкого

Часом буває складно контролювати бажання з’їсти щось солоденьке. І якщо з тих чи інших причин, ви намагається обмежувати його споживання, маємо для вас гарні новини – спробуйте додати до свого раціону ферментовану їжу.

Річ у тім, що наукові дослідження підтверджують, що тягу до солодкого визначає кишковий мікробіом.

Звісно, цей спосіб приготування може змінювати смак, текстуру та харчові властивості продукту, але такі продукти досить смачні та корисні.

Живі ферментовані продукти завжди непастеризовані.

Яка продукти є ферментованими:

  • квашені овочі;
  • кефір;
  • деякі сири;
  • комбуча.

 

Попередня публікаціяСкільки коштує «борщовий набір» у 2024 році?
Наступна публікаціяГормональне порушення – найпоширеніша причина зайвої ваги