Мешканці села Махнівка, Хмільницького району, завдяки перемозі в конкурсі з благоустрою «Твори добро», в рамках спільного проєкту Благодійного Фонду «Фонд «МХП – Громаді» та ГО «Ми – Вінничани», облаштують сучасну роздягальню та вбиральню біля спортивного стадіону. Сертифікат на 50 тисяч гривень уже вручили переможцям.
Понад вісімдесят дітей з Махнівки та навколишніх сіл тренуються на махнівському стадіоні. Тут є навіть жіноча футбольна команда. Футбольні турніри та культурні заходи відбуваються саме тут.
За словами тренера Миколи Бабюка, діти спортсмени мають отримати найкращі умови для тренувань. Тому створили ініціативну групу й написали проєкт на конкурс. Адже наразі роздягальня біля стадіону потребує ремонту. Також потрібно облаштувати туалети.
«Ми завжди готові підтримувати соціальні проекти, які реалізуються в громадах. Важливо підтримувати групи ініціативних громадян, які готові створювати гідні умови для себе, своїх дітей та у своїх громадах. Розвиток і розбудова громад починаються саме з щирого бажання людей покращувати умови свого життя та допомагати один – одному», – каже Ольга Фурман, фахівець з питань оренди майна Калинівського виробничого підрозділу ПРАТ «Зернопродукт» МХП.

 

 

Нагадаємо, «Твори добро» – спільна ініціатива громадського об’єднання «Ми – Вінничани» з партнерами, серед яких народні депутати України нинішнього і минулого скликань – Лариси Білозір, Геннадія Вацака, Миколи Кучера, Олександра Домбровського, Сергія Кудлаєнка, Валерія Коровія, Фонду «МХП – Громаді».

Попередня публікаціяУ Вінниці проведуть безкоштовний семінар з безбар’єрності
Наступна публікаціяСкільки коштує «борщовий набір» у 2024 році?