Мешканці Козятинської ТГ, смт Залізничне стали переможцями конкурсу з благоустрою «Твори добро». В рамках спільного проєкту Благодійного Фонду «Фонд «МХП – Громаді» та ГО «Ми – Вінничани»  мешканці територіальної громади отримали співфінансування на реалізацію власного проєкту. У планах ініціативної групи встановити дорожні ліхтарі на центральній вулиці містечка. 
Світло на вулиці Бердичівський, за спогадами місцевих мешканців, востаннє було 30 років тому. Добиратись додому вечірньою порою було можливим лише навпомацки або з ліхтариком.
Місцеві жителі з нетерпінням чекали результатів конкурсу. Депутатка від Залізничного Наталія Щербатюк каже, що постійно звертаються люди через відсутність світла та дороги.
«Вирішили взяти участь в конкурсі і тепер дуже раді. Від усієї громади щиро дякуємо благодійникам! За кошти маємо на меті закупити та встановити сонячні панелі, ліхтарі, акумулятори для забеспечення вуличного освітлення», – каже Наталія Щербатюк.
Жителі вулиці Бердичівської особисто вийшли привітати благодійників та зробити світлину на пам’ять. Кажуть, що будуть планувати інші проєкти, адже тепер є досвід.
Мешканці Хмільницького району взяли активну участь у конкурсі «Твори добро» – понад 40 заявок подано від 6 територіальних громад.
Нагадаємо, «Твори добро» – спільна ініціатива громадського об’єднання «Ми – Вінничани» з партнерами, серед яких народні депутати України нинішнього і минулого скликань – Лариси Білозір, Геннадія Вацака, Миколи Кучера, Олександра Домбровського, Сергія Кудлаєнка, Валерія Коровія, Фонду «МХП – Громаді».
Попередня публікаціяДля навчального закладу ДСНС у Вінниці передали два автопідіймачі
Наступна публікаціяВінничан запрошують завітати у суботу на толоку річки Скельна