Вінниця прощається з Героєм: Сергій Бойко загинув на війні

Сергій Бойко приєднався до лав Збройних Сил України на початку повномасштабного російського вторгнення. Він воював проти окупантів у складі 92-ї десантно-штурмової бригади. Загинув 13 липня під час виконання бойового завдання на Харківщині поблизу села Глибоке. Сергію назавжди залишилося 56 років. Вдома на нього чекали мати, дружина та двоє доньок, наймолодшій з яких нещодавно виповнилося 10 років, а також двоє онуків.

Сергій Бойко народився 2 квітня 1968 року. Він закінчив 23-ю загальноосвітню середню школу, а згодом – Вінницький політехнічний інститут. Працював за фахом. Останніми роками перед війною обіймав посаду менеджера на одному з приватних підприємств міста.

«Сергій був веселим, сміливим, добрим і відданим. У вільний час залюбки працював на землі. Він був турботливим і лагідним сином, чоловіком, батьком та дідусем», – розповідає його дружина Ірина.

Церемонія прощання із Сергієм Бойком розпочнеться сьогодні о 10:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Вінничан просять зустріти воїна на Центральному мосту о 9:30. Траурна процесія рухатиметься з вул. Євгена Коновальця.

Чин поховання відбудеться об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять і слава Герою!

Попередня публікаціяГрибний сезон: Простий рецепт картоплі з лисичками
Наступна публікаціяХто з Вінничан сьогодні сидітиме без світла чи води