Завдяки конкурсу міні-грантів «Професійне зростання» від ГО «Ми-вінничани», організованому за підтримки Благодійного фонду «МХП-Громаді», очільниця Піщанського осередку Людмила Слободянюк придбала проєктор та організувала на стадіоні в селищі Піщанка щоп’ятниці та щосуботи перегляди мультфільмів та фільмів для дітей і дорослих.

Від цього дозвілля у захваті всі – від малих до великих. Тепер відвідувачі кінотеатру просто неба з нетерпінням очікують нових сеансів.

Кожен кінопоказ також супроводжується збором донатів для Збройних Сил України. Глядачі охоче долучаються до цієї благородної справи, демонструючи свою підтримку нашим військовим.

Віримо у Збройні Сили України та наближаємо перемогу разом. В єднанні – сила!

Довідково: До громадського об’єднання “Ми-Вінничани” входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер  Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса Білозір, Геннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов, керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 рр. Валерій Коровій.

Попередня публікаціяНа Вінниччині до 16:00 скасовані відключення світла
Наступна публікаціяЗемлі «Кармелюкового Поділля» незаконно засіяли сільгоспкультурами