Вуличний стиль: Сорочка та шорти — новий тренд літа 2024

Вуличний стиль постійно пропонує нові ідеї стильних та зручних образів, які підходять як для повсякденного носіння, так і для особливих випадків. Після спідниць у стилі бохо, що завоювали вулиці модних столиць наприкінці весни, у центрі уваги опинилося одне з найпрактичніших поєднань — сорочка та шорти.

2024 рік змінив класичні літні сукні на більш трендові речі: спідниці Rah-Rah, джорти та спортивні шорти Adidas. У категорії шортів вибір безмежний: від спортивних і ошатних до витончених і обʼємних.

Завдяки своїй практичності, сорочка може збалансувати образ і підкреслити ваш особистий стиль. У спекотні літні дні хорошою альтернативою класичній моделі стане варіант із короткими рукавами.

Цього літа безліч модниць і streetstyle-зірок віддали перевагу поєднанню сорочки з шортами. Найпопулярнішими стали шорти Adidas або довгі джинсові шорти в поєднанні з великими сорочками білого, синього та бежевого відтінків. Краса цього ансамблю полягає в його легкій адаптації до особистого стилю, особливостей події та вимог погоди.

Попередня публікаціяЯк діятимуть графіки відключень світла 23 липня
Наступна публікаціяВінничан просять гідно провести у вічність Героя Володимира Карпуся