Володимир Карпусь мобілізувався до війська в лютому минулого року. Служив гранатометником-навідником у 14-й бригаді оперативного призначення «Червона Калина». Його бойовий шлях пролягав через гарячі точки, такі як села Спірне Донецької та Оріхове Луганської області. Почавши службу солдатом, дослужився до звання сержанта. За проявлену відвагу був нагороджений Хрестом бригади. Останній бій прийняв 19 липня поблизу села Роботине на Запоріжжі. Володимиру було лише 37 років.

«Після трагічної звістки мені зателефонували побратими Володимира, дякуючи за те, що виховала людину з великої літери – гарного, сильного і мужнього Захисника. Вони говорили, що його загибель – величезна втрата для всіх, яку неможливо передати словами», – розповідає мати полеглого Героя Наталія Володимирівна.

Володимир Карпусь народився 3 вересня 1986 року у Вінниці. Після закінчення 9-ї загальноосвітньої школи вступив до професійно-технічного училища №4, де здобув спеціальність програміста. Більшу частину життя присвятив роботі у комунікаційних системах «Укрпошти». Виховував двох синів-близнят, яким наразі 12 років.

«Володимир завжди віддавав свій вільний час дітям, був чудовим люблячим батьком від їхньої появи на світ. Те, що його вже немає з нами, – неймовірний удар. Сини дуже сумують і будуть сумувати, як і всі ми», – каже мати загиблого воїна. – «Володимир був добрим, порядним, щирим, завжди готовим підтримати у важку хвилину… Таким він назавжди залишиться в нашій пам’яті».

Церемонія прощання з Володимиром Карпусем розпочнеться сьогодні об 11:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

Вінничан просять гідно провести воїна. Живий коридор зустрічатиме траурний кортеж від перехрестя вулиць Князів Коріатовичів (СК «Авангард») та Соборної до площі Шевченка.

Поховання воїна відбудеться о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Попередня публікаціяВуличний стиль: Сорочка та шорти — новий тренд літа 2024
Наступна публікаціяЗа якими адресами у Вінниці сьогодні ремонтуватимуть мережі