Джулинський дитячий садок здобув перемогу в проєкті “Твори добро”, організованому ГО “Ми – Вінничани” за підтримки Фонду “МХП-Громаді”. Директор закладу, Ганна Думанська, отримала сертифікат, що підтверджує перемогу їхнього проєкту “Реформу дитячого харчування в садочки”.

З початку війни працівники дитсадка активно підтримують внутрішньо переміщених осіб та українських захисників. Вони проводять благодійні ярмарки, волонтерять та готують домашню їжу для воїнів.

Нещодавно колектив завершив ремонтні роботи в закладі, а тепер, під час літнього періоду, фокус зміщено на оновлення харчоблоку, що потребує додаткових ресурсів. Перемога у конкурсі “Твори добро” надає необхідні можливості для втілення цих важливих змін.

Довідково:

До громадського об’єднання “Ми-Вінничани” входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер  Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса Білозір, Геннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов, керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 рр. Валерій Коровій.

Попередня публікаціяВінницький центр крові шукає донорів першої негативної групи
Наступна публікаціяПрогноз погоди у Вінниці на 23 липня