Назавжди 37: Сьогодні Вінниця прощається з Героєм Віталієм Місяцем

З початком повномасштабного російського вторгнення, Віталій Місяць добровольцем став на захист України. Служив у 43-й окремій артилерійській бригаді імені гетьмана Тараса Трясила, виконував бойові завдання на бучанському та запорізькому напрямках, а останнім часом – на Харківщині. Загинув 19 липня поблизу селища Питомник. Віталію назавжди залишилося 37 років.

Народився Віталій 12 жовтня 1986 року. Після закінчення 20-ї середньої загальноосвітньої школи із золотою медаллю, здобув освіту у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського за спеціальністю “Фізика та інформатика”. У мирному житті працював у провідній українській IT-компанії.

Найважливішим для Віталія була його родина – синочок, якому зараз 7 років, та батьки.

“Кожну розмову та кожне повідомлення з фронту Віталій розпочинав і закінчував словами любові. Він пішов на війну заради своєї сім’ї, хоча до цього не мав жодного стосунку до армії та навіть стріляти не вмів. Казав, що це місце для справжніх чоловіків”, – додає мати. “Доброзичливість та величезна життєлюбність – це риси, які найкраще характеризують Віталія. Він ніколи не скаржився та не жалівся. І у пам’яті всіх, хто його знали та любили, він назавжди залишиться з осяйною посмішкою.”

Церемонія прощання з Віталієм Місяцем розпочнеться сьогодні о 10:30 за адресою: вул. Бучми, 13. О 12:00 заупокійну панахиду відслужать у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Чин поховання відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Попередня публікаціяВапнярська громада створює унікальний музей у літаку АН-12
Наступна публікаціяЗа якими адресами у Вінниці сьогодні ремонтують мережі