Гороскоп на тиждень: що чекає на ваш знак зодіаку?

З цього тижня ситуація стає спокійнішою, більшість складних транзитів липня вже позаду. Період сприятливий для трудової діяльності, розширення бізнесу та ділових зв’язків.

ОВЕН
Ви можете знайти свободу і задоволення життям, що принесе вам дорогоцінні хвилини щастя. Незалежно від подій навколо, внутрішня гармонія залишиться з вами до кінця місяця. Це тиждень великих змін у справах, особливо в фінансово-господарській сфері. Керівникам варто навести лад у колективі, адже деякі підлеглі, поширюючи плітки, завдають шкоди компанії.

ТЕЛЕЦЬ
Ваші фінансові позиції цього тижня будуть стабільними, можлива підтримка партнерів, отримання державних субсидій або кредиту на вигідних умовах. Також можна розраховувати на допомогу близьких людей. Втім, можуть виникнути труднощі з партнерами та інвесторами. Вирішити важливі робочі моменти буде складно через розбіжності, але лише ви зможете знайти правильне вирішення конфлікту. Контролюйте ситуацію і не опускайте руки. Вільні підприємці можуть зайнятися зміцненням виробничої бази своєї справи.

БЛИЗНЮКИ
Можливі зміни в колективі, ревізія в організації, важливі наради та перегляд бізнес-цілей. Ті, хто працює за наймом, стануть незамінними у компанії, особливо під час відпусток. Використайте цю можливість, щоб закріпитися в колективі. Ті, хто цінує свої стосунки, не рубайте з плеча. Напруженість можлива через сварки, також є ймовірність дізнатися неприємну інформацію про партнера.

РАК
Виникатимуть суперечливі ситуації під час вирішення ділових та виробничих питань, що супроводжуватимуться особистим протистоянням зіткнення думок та інтересів. Розбіжностей стане менше, якщо ви виявите ініціативу та знайдете компромісне рішення. Самотнім людям варто зачекати з новими знайомствами, зараз не найкращий час для нових стосунків. Пари, що вже сформувалися, можуть відчути бажання зміцнити союз, взявши на себе нові зобов’язання.

ЛЕВ
Леви потрапляють у потрібний потік і спрямовують свою енергію у конструктивне русло. Зараз легше досягти популярності. Ви зможете вирішити особисті питання і внутрішні конфлікти, підвищується ваша конкурентоспроможність, а обставини складаються якнайкраще для прояву лідерських якостей. Якщо ваша діяльність пов’язана з творчістю, то найближчим часом вона принесе фінансову вигоду.

ДІВА
Планетарні аспекти надають додаткову життєву енергію та відкривають нові перспективи. Однак, якщо в цей період діяти імпульсивно, результат може бути неприємним. Не беріть на себе всі справи, дозвольте собі трохи розслабитися. Ефективність дій великою мірою залежить від правильного відпочинку! Використовуйте можливості, щоб продемонструвати свій досвід та зрілість.

ТЕРЕЗИ
Обставини складаються якнайкраще для виправлення помилок минулого і створення майбутнього на ваш розсуд. Недавні неприємності зникають. Це сприятливий час для дій не за правилами. Дипломатія та спільні проєкти дадуть позитивні результати. Активне спілкування з оточенням відкриває нові можливості. Не втрачайте нагоди проявити творчі або артистичні здібності. Взаємини з представниками протилежної статі будуть успішними.

СКОРПІОН
Це період підвищеної конфліктності в сім’ї та в особистих стосунках, що може призвести до незворотних наслідків. Будьте уважні під час спілкування з дітьми – у них можуть залишитися неприємні враження та з’явитися психологічні блоки через вашу імпульсивність. Цими днями труднощі можуть виникнути через недостатню підготовку, планування та організацію з вашого боку або з боку оточення. Навіть якщо ви зазвичай обачні, є ризик бути заскоченими зненацька.

СТРІЛЕЦЬ
Неправильний розрахунок часу може стати суттєвою перешкодою для вашої успішної діяльності. Оточуючі можуть чинити фізичний опір або створювати труднощі, особливо якщо ви пересуваєтеся власним автомобілем. Проте у любовній сфері справи йдуть набагато краще – будь-який флірт має великі шанси на успіх! Обставини сприятливі для спілкування з родичами, батьками та дітьми, що додасть вам відчуття життєрадісності та задоволення.

КОЗОРІГ
Цього тижня особливого значення набувають суспільні зв’язки та співпраця. Можливий короткочасний фінансовий успіх, одноразові надходження чи невеликий прибуток. Якщо ви плануєте розпочати щось нове, зробіть це зараз – чим раніше, тим краще. Справи розвиватимуться повільно, але впевнено та передбачувано. Це гарний час для стабілізації відносин у колективі, з партнерами та керівництвом. Тиждень сприятливий для інвестицій, впровадження нововведень та розвитку проєктів.

ВОДОЛІЙ
Тиждень сприятливий для переговорів, нарад, підписання контрактів, а також для виступів та візитів до офіційних інстанцій. З’являється можливість досягти реальних результатів у справах, які довго не розвивалися. Обставини вимагатимуть фізичних дій, поїздок і можуть принести шанс, на який ви чекали давно. Це гарний час для розвитку фізичної сили та витривалості, початку занять спортом. На перший план виходять реальні дії та видима діяльність.

РИБИ
Попри вашу винахідливість у питанні заробітку, остерігайтеся ризику у фінансових справах. Спроби привести себе у хорошу форму та заняття спортом будуть успішними. Цей час сприятливий для роботи, пов’язаної з реконструкцією або переробкою, внесенням змін до будь-якого процесу. У багатьох подружніх пар можуть виникнути суперечки щодо виховання дітей, організації побуту, облаштування житла чи переїзду. Не виключені розбіжності з батьками чи старшими членами сім’ї.

Попередня публікаціяОновлені графіки відключення світла на Вінниччині 22 липня
Наступна публікаціяНеймовірний персиковий пиріг для всієї родини