В Бершадській територіальній громаді провели благодійний аукціон, під час якого завдяки спільним зусиллям підприємців та сільськогосподарських виробників було зібрано 220 000 грн. До допомоги військовим традиційно долучився благодійного фонду “МХП-Громаді”.

Зібрані кошти разом із додатковими пожертвами дозволили закупити шість монокулярів нічного бачення AGM Wolf-14 NW2 для військової частини А7334 бригади 120. Орієнтовна вартість цих приладів складає 470 000 грн.

Ця ініціатива є чудовим прикладом того, як об’єднання зусиль громади може забезпечити наших захисників необхідною технікою та підвищити їхню безпеку та ефективність на передовій.

“120-та бригада міцно тримає позиції на Покровському напрямку, зупиняючи ворога. Це важке і складне завдання. До війни ці воїни були людьми мирних професій.

Сьогодні ж вони, зі зброєю в руках, захищають рідну землю, рідний дім, дорогих серцю людей. Вони борються за всю країну, за наше майбутнє.

Наша зустріч була короткою, але дуже важливою. Воїни повинні відчувати нашу підтримку у їх нелегкій боротьбі з підступним ворогом. А ворог дійсно безпринципний, та не жаліє навіть святині – окупанти зруйнували 110-річний Храм на честь Різдва Пресвятої Богородиці у селищі Новоекономічне, який пережив часи більшовицької влади і Другу світову війну.
Дякуємо нашим героям за їхній незламний дух і мужність”, – розповів після нещодавнього візиту на Донеччину народний депутат України Микола Кучер.
Також Микола Кучер поділився світлинами:

Попередня публікаціяНеймовірний салат із тофу та томатів: швидкий рецепт
Наступна публікаціяВінницький митець, народний художник Володимир Козюк презентував в Києво-Печерській Лаврі проєкт «Молитва за Україну». ФОТО