Турбівська амбулаторія сімейної медицини стала одним із переможців конкурсу «Твори добро», повідомили на сторінці ГО «Ми-Вінничани».

“Українці відрізняються від агресорів тим, що вміють створювати, а не руйнувати. Вони відроджують, дають життя і творять добро, попри всі труднощі. Турбівська амбулаторія є яскравим прикладом цього духу, надії на завтрашній день і віри в перемогу української України”, йдеться в дописі.

Колектив амбулаторії – молодий та прогресивний, надає якісні сучасні медичні послуги для понад 14 тисяч людей. Кожен пацієнт отримує індивідуальний підхід і турботу.

Проте у Турбівській амбулаторії дбають не лише про здоров’я. Заклад взяв участь у грантовому конкурсі «Ми – Вінничани» для облаштування території навколо медичного закладу. Завдяки цій ініціативі, біля амбулаторії з’явилися алеї квітів, декоративні дерева та кущі, що створили красивий та комфортний ландшафт. Це не тільки підвищує естетичний вигляд закладу, але й робить перебування пацієнтів приємнішим.

Конкурс громадських ініціатив започаткувало Громадське об’єднання «Ми – Вінничани», під керівництвом Валерія Коровія, спільно з партнерами БФ «МХП- Громаді», Олександром Домбровським, Сергієм Кудлаєнко та народними депутатами Ларисою Білозір, Миколою Кучером й Геннадієм Вацаком, БФ Миколи Філонова «Український Альянс».

Фонд Конкурсу становив 3 млн грн власних і партнерських коштів – по 500 тис. на кожен з районів Вінниччини.

Конкурсна комісія визначила 57 переможців, кожен з них реалізує грант до 100 000 грн.

Попередня публікаціяТомашпільська громада в скорботі: Загинув старший солдат Олександр Пастухов
Наступна публікаціяПереможець конкурсу «Професійне зростання» приносить музику на фронт