Олександр Дєдов, один із переможців конкурсу «Професійне зростання», в цивільному житті є звукорежисером, а нині служить у військових силах. Очікуючи на бойове завдання, він не втрачає своїх професійних навичок завдяки міні-студії звукозапису, яку придбав за допомогою конкурсу. Олександр планує брати студію з собою на службу, а поки тестує її вдома.

Конкурс міні-грантів «Професійне зростання» від ГО «Ми-вінничани» організовано за підтримки Благодійного фонду «МХП-Громаді».

«Професійне зростання» від «Ми – Вінничани» робить якісний звук можливим як у домашніх, так і в польових умовах. Дякую за підтримку!» – написав Олександр на своїй сторінці у Фейсбуці.

Олександр також зазначив, що міні-студія стане для його побратимів елементом рекреації, що допоможе їм перезавантажитись навіть під час служби.

Довідково: До громадського об’єднання “Ми-Вінничани” входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер  Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса Білозір, Геннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов, керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 рр. Валерій Коровій.

Попередня публікаціяТурбівська амбулаторія стала одним з переможців конкурсу «Твори добро»
Наступна публікаціяМистецька територія ПІЧ запрошує на Літературний квартирник