Олександр Соболєв приєднався до Збройних Сил України торік. Він спершу виконував військові завдання у складі 645-го окремого зенітно-кулеметного батальйону, а згодом став частиною 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Він боровся з окупантами на Донеччині як стрілець – помічник гранатометника. Його життя трагічно обірвалося 13 липня під час бою поблизу села Карлівка Покровського району. Олександру було лише 49 років. Він залишив після себе дружину та сина, батьків і брата.

Олександр Соболєв народився у Вінниці 25 квітня 1975 року. Він навчався у 26-й загальноосвітній школі, а потім закінчив Вінницький технікум електронних приладів. У мирному житті працював на різних посадах у приватних підприємствах.

«Олександр дуже багато читав. Захоплювався історією як всесвітньою, так і українською. Тому ми родиною багато подорожували історико-культурними центрами нашої Батьківщини», – розповідає його дружина Ольга. «Він був дуже товариською людиною, вмів знаходити спільну мову з усіма та вирішувати будь-які конфлікти. Мав чуйне та добре серце…»

Церемонія прощання з Олександром Соболєвим розпочнеться сьогодні о 9:00 за адресою: вул. І. Миколайчука, 6. О 10:00 поминальну панахиду за воїном проведуть у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Місцем вічного спокою Олександра стане Алея Слави Сабарівського кладовища. Чин поховання відбудеться об 11:00.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Попередня публікаціяБілий манікюр: Тренд літа 2024 для будь-якого випадку
Наступна публікаціяЗа якими адресами у Вінниці сьогодні ремонтують мережі