Завдяки TikTok та Instagram, нові тренди з’являються кілька разів на сезон, хоча часто це повернення до забутого старого. Одним із трендів весни та літа 2024 року стало поєднання кепки та хустки, популяризоване it-girls Гейлі Бібер, яка продемонструвала цей стиль у квітні.

Після цього соцмережі заполонили відео, де модники показують свої ідеї щодо стилізації цих двох аксесуарів.

Втім, Бібер не була першою, хто носив хустку та кепку – ще у 2017 році Ріанна з’являлася в такому образі на вулицях Нью-Йорка, і її сфотографували на Мангеттені.

Пізніше бренди Versace та Fendi вирішили відродити цей модний трюк, одягнувши моделей у хустки та кепки на своєму показі-колаборації.

Цей тренд прижився і поступово почав з’являтися на знаменитостях. Дуа Ліпа, наприклад, полюбляла зав’язувати хустку ззаду.

У 2024 році хустки стали ключовим елементом колекції бренду Anna Sui, який також рекомендує поєднувати легкі шовкові хустки з головними уборами.

Також у квітні 2024 року модна блогерка Малу Боргес, з понад 2 мільйонами підписників у Instagram, з’явилася на вулиці у поєднанні кепки та хустки, демонструючи цей тренд.

Попередня публікаціяГрафіки відключення електроенергії на Вінниччині 16 липня
Наступна публікаціяЗа якими адресами у Вінниці сьогодні ремонтують мережі