Минулої доби на Вінниччині рятувальники ліквідували 16 пожеж, з яких 10 сталися на відкритій території. Знищено майже 8 гектарів землі в різних районах області. Найбільше постраждала Тульчинська громада, де через людську недбалість згоріло 2,8 га сухої трави та чагарників.

В Літинській громаді згоріло 2,5 га стерні через малокалорійне джерело запалювання. В Ольгопільській громаді за межами села Демівка через необережне поводження з вогнем знищено 1,5 га сухої трави. У Крижопільській громаді згоріло 0,4 га пшениці.

Також горіли господарчі будівлі в Усті та гараж у Широкій Греблі через необережне поводження з вогнем. У Літинській громаді в селі Садове загорілася господарча споруда через неправильний монтаж печі та димаря. У Жмеринці сталася пожежа у квартирі через коротке замикання електромережі, ніхто не постраждав.

Рятувальники закликають дотримуватися правил пожежної безпеки, оскільки вогонь може швидко знищити майно та загрожувати життю людей.

Попередня публікаціяУ Вінницькому зоодворику виходжують соколят
Наступна публікаціяВетеран розвиває власний бізнес за допомогою конкурсу бізнес-ідей «Підтримка мікропідприємництва ветеранів війни та їх родин: від ідеї до реалізації на Вінниччині»