Мешканців Вінниці запрошують взяти участь у громадських слуханнях, присвячених обговоренню проєкту містобудівної документації “Комплексний план просторового розвитку території Вінницької міської територіальної громади та Проєкту внесення змін до Генерального плану м.Вінниця”, а також звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Дата та місце проведення

Громадські слухання відбудуться 16 липня 2024 року о 17:00 за адресою: вул. Соборна, 34. Організатори просять учасників мати при собі паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення для осіб, які нещодавно отримали громадянство України.

Замовник та розробник

Замовником містобудівної документації виступає департамент архітектури та містобудування Вінницької міської ради. Розробником є ДП „Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДIПРОМIСТО» імені Ю.М. Білоконя”.

Ознайомлення з проєктом

Матеріали проєкту містобудівної документації доступні для ознайомлення на паперових носіях до 13 липня включно, з 8:30 до 19:00, за адресою: м. Вінниця, вул. Григорія Сковороди, 38.

Прийом пропозицій та зауважень

Пропозиції та зауваження щодо проєкту приймаються до 15 липня 2024 року. Їх можна подати у письмовій формі департаменту архітектури та містобудування Вінницької міської ради за адресою: вул. Григорія Сковороди, 38, м. Вінниця, 21050, або за допомогою електронної пошти: damk@vmr.gov.ua. У повідомленнях слід вказувати прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання та ставити особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи повинні зазначити найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядатимуться.

Додаткова інформація

Детальніша інформація про громадські слухання доступна на офіційних ресурсах Інституту розвитку міст та Вінницької міської ради. Подробиці.

 

Попередня публікаціяЛегке літнє рагу з кабачками
Наступна публікаціяЖитло для ветеранів та їхніх родин: як отримати