Літо дарує нам безліч сезонних продуктів, тож скористайтеся цим часом, щоб насолодитися неймовірними смаками. Сьогодні пропонуємо приготувати незвичний кетчуп з кабачків та томатів. Це чудова альтернатива звичайному томатному соусу та цікава ідея для кабачкової консервації на зиму.
ІНГРЕДІЄНТИ

КРОК 1:
Натріть 1 кг кабачків на великій тертці та додайте 1 ст. л. солі.

КРОК 2:
Поріжте півкільцями 2 цибулі та додайте їх до кабачків.

КРОК 3:
Перекладіть кабачки та цибулю у каструлю та варіть їх протягом 10 хвилин.

КРОК 4:
Наріжте навпіл 500 г томатів, обдайте їх окропом, зніміть шкірку та дрібно поріжте. Додайте томати до кабачків та цибулі.

КРОК 5:
Вичавіть у каструлю 5 зубчиків часнику, ретельно перемішайте соус та проваріть ще 20 хвилин.

КРОК 6:
Перебийте овочеву масу блендером. Додайте 100 г цукру, 1 ч. л. коріандру, 2 шт. гвоздики та 5 ст. л. томатної пасти. Перемішайте.

КРОК 7:
Додайте 100 мл оцту. Доведіть соус до кипіння.

КРОК 8:
Розлийте кетчуп з кабачків та томатів у стерилізовані банки та закрийте кришками.

Попередня публікаціяГрафіки відключення світла на Вінниччині 9 липня
Наступна публікаціяЧому олійки не допомагають відростити волосся