Ознаки, що час задуматися над зміною образу. І ні, ми не говоримо про кардинальні зміни, але змінити стрижку – саме те. Стилісти рекомендують звернути увагу на свій образ, якщо ви помітили одну з наступних ознак, інформує Ukr.Media.

Волосся втрачає об’єм

Коли ви щойно вийшли з салону, ваша стрижка, зроблена і укладена професіоналом, викликає заздрість у всіх. Але через кілька місяців без корекції волосся відростає і втрачає об’єм. Кінчики стають важчими, що робить волосся по всій довжині менш об’ємним. Волосся починає здаватися “приклеєним” до голови. Якщо ви це помітили, час записатися до майстра на корекцію або зміну стрижки.

Стрижка не підходить формі обличчя

Якщо у вас не овальна форма обличчя з гострими вилицями, вам варто ретельно підбирати стрижку. Краще зробити це до того, як сядете в крісло майстра. Неправильна стрижка, навіть якщо вона стильна і модна, не додасть вам краси та впевненості, якщо не підкреслить ваші переваги. Орієнтуйтеся тільки на форму обличчя, а не на поради друзів, які чули про трендові стрижки. Якщо у вас немає ідей, подивіться на зірок із подібною формою обличчя або зверніться до досвідченого стиліста.

Стрижка не відповідає новому стилю

Жінки обожнюють зміни — сьогодні ви прихильниця романтичного стилю, а через пів року змінюєте колір волосся і додаєте до гардеробу речі в стилі фатальної красуні. Кожна зміна стилю вимагає зміни стрижки. Нещодавно оновили весь гардероб? Стиль кардинально відрізняється від попереднього? Пора подумати про зміну стрижки. Знову ж таки, обов’язково порадьтеся з професіоналом, а не з друзями.

Попередня публікаціяОхолоджуючий лимонад: найкращий рецепт для спекотного дня
Наступна публікаціяВінницькі ЦНАПи працюватимуть у посиленому режимі, аби більше людей змогли оновити дані