Переможці конкурсу міні-грантів  “Професійне зростання”, організованого ГО “Ми-Вінничани” за підтримки Благодійного Фонду “МХП-Громаді”, Олександр Трегубов, Наталія Гуцуляк та Оксана Додон успішно реалізують проєкт “Школа освітян-супергероїв”. Дводенний тренінг, організований у рамках цієї школи, надав учасникам можливість здобути нові знання та навички для професійного зростання.

Програма першого тренінгу під назвою “Майбутнє вже тут: штучний інтелект для викладачів” включала:
– Основні поняття та інструменти штучного інтелекту
– Практичні приклади використання AI у викладанні
– Інтерактивні заняття з використанням AI-технологій
– Обговорення кейсів і питань

Другий день у “Школі освітян-супергероїв” був присвячений заняттю “Рятувальник у кожному з нас: основи домедичної допомоги”. Учасники мали нагоду опанувати основи надання домедичної допомоги, застосувати на практиці отримані знання з реанімації та першої допомоги, а також натренувати навички надання допомоги у групах.

Проєкт завершився урочистим підбиттям підсумків та врученням сертифікатів “освітянам-супергероям”. Учасники отримали не лише нові знання та навички, але й натхнення для подальшого професійного розвитку.

“Школа освітян-супергероїв” стала чудовою можливістю для освітян розширити свій професійний горизонт та підготуватися до нових викликів у своїй роботі.

Довідково:

До громадського об’єднання “Ми-Вінничани” входять: народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко; екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський; партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса Білозір, Геннадій Вацак та Микола Кучер; засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов; керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 рр. Валерій Коровій.

Попередня публікаціяРомантичний джаз від Kyiv Jazz Quintet у суботу зачарує вінничан у PIROGOV SKY
Наступна публікаціяПрогноз погоди у Вінниці 5 липня