Ні пекельна спека, ні вихідний день, не зупинив учасників забігу «RUN 4 VICTORY». Мета благодійна, збір коштів на потреби наших військових. А заради цього можна і попотіти.

«RUN 4 VICTORY» це другий з чотирьох забігів благодійного квадромарафону. Вінницький забіг мав три дистанції: довга, півмарафон, марафон. Дистанції для дорослих складають від 2 до 21 км, для дітей від 200 до 800 м.

Бігти можуть як професійні спортсмени, так і аматори. Ідейники мають на меті об’єднати жителів громад та містян, які можуть долучитися до будь-якої дистанції в будь-якій точці України.

Організаторами заходу є спортивна спільнота «Характер», Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос», Благодійний фонд «МХП–Громаді». Спонсори заходу – міжнародна компанія МХП та Вінницький хаб МХП та ГО «Ми–Вінничани»

Благодійний квадрамарафон, проходить у чотирьох містах України – Тернополі (19 травня), Вінниці (30 червня), Черкасах (вересень) та Ладижині (жовтень).

Усі учасники отримують особливі нагороди – унікальні медалі.

Як повідомляють журналісти видання Vinnytsia Press Point, в благодійному марафоні взяло учать понад 600 учасників.

За підсумками марафону Благодійний Фонд “МХП-Громаді” передав славетній 59 бригаді ім. Якова Гандзюка fpv-дрони на пів мільйона гривень.

Попередня публікаціяУ Вінниці провели провели третю трансплантацію серця від померлого донора
Наступна публікаціяЛубінець: росія незаконно утримує понад 14 тисяч українців