Національна служба здоров’я України офіційно представила новий дашборд під назвою «Електронна карта місць надання послуг за програмою медичних гарантій». Цей ресурс дозволяє отримати останні дані про медичні установи, де доступні потрібні медичні послуги.

За інформацією начальника аналітичного управління НСЗУ, Василя Півня, цей інструмент допомагає здійснювати пошук послуг за кодом направлення, типом медичного втручання чи пакетом послуг.

Використовувати фільтри можна на кожній сторінці для вибору регіону, конкретної громади чи навіть медичного закладу за формою власності. Дашборд містить статистику наданих послуг за останні 3 місяці та буде оновлюватися двічі на місяць, щоб ви завжди мали доступ до актуальної інформації.

Інтерфейс нового дашборду містить два основні розділи:

  1. В розділі «Карта медичних послуг» відображена інтерактивна мапа, на якій можна знайти місця надання медичних послуг та відповідну до них інформацію.
  2. Розділ «Таблиця медичних послуг» містить деталізовану інформацію про надавачів послуг, зорієнтовану на вибрані фільтри.

 

Попередня публікаціяУ день Конституції України у Вінниці вшанували пам’ять загиблих героїв
Наступна публікаціяНові автобуси, безбар’єрний простір та підтримка армії: у Вінниці відбулась сесія міськради