Палата Героїв — це один із закладів, який, попри всі труднощі, продовжує розвиватися. Вона оснащена мультифункціональним ліжком, туалетом, душовою, телевізором та має окремий вхід.

Директорка Департаменту охорони здоров’я та реабілітації обласної військової адміністрації Ольга Задорожна та її заступник з економічних питань Сергій Лавренюк проінспектували медичний заклад, поспілкувалися з керівництвом і працівниками лікарні.

У Палаті Героїв під цілодобовим наглядом медиків перебуває місцевий житель – військовий, якому діагностували невиліковну хворобу.

Лікарня також має сучасну клініко-діагностичну лабораторію, де проводяться дослідження за більш ніж ста показниками. Нещодавно тут з’явилася можливість здати аналізи на гормони, причому для пацієнтів з електронним направленням ця послуга є безкоштовною.

Проте є ще аспекти, які потребують покращення. Планується налагодити роботу кабінету комп’ютерного томографа: приміщення вже готове, але немає дороговартісного обладнання. Крім того, в одному з корпусів лікарні заплановано створення сучасного реабілітаційного відділення.

Попередня публікаціяЛітній день біля води: Догляд за шкірою до і після купання
Наступна публікаціяУ Вінниці пройде відкритий міський турнір з баскетболу