З 10 по 18 червня 2024 року в італійському місті Розето-дельї-Абруцці пройшов V Міжнародний турнір з художньої гімнастики «Summer Trophy 2024». Цей престижний захід зібрав близько 400 учасниць з усього світу, які продемонстрували свою майстерність та грацію.

Міську дитячо-юнацьку спортивну школу №1 гідно представили 11 талановитих гімнасток під керівництвом тренерки Марти Репетацької. Наші спортсменки показали чудові результати та здобули такі нагороди:

1 місце: Ніка Гичак, Анастасія Вітюк, Дар’я Солона

2 місце: Каріна Левко, Єлизавета Волошина, Вероніка Гончарук

3 місце: Єлизавета Сандацян

9 місце: Діана Савелова

12 місце: Вероніка Олійник

17 місце: Катерина Наушенко

24 місце: Даніела Комаренко

Директор МДЮСШ № 1 Сергій Таранчук привітав вихованок та їхніх батьків з чудовими результатами:

«Кожен новий старт наших гімнасток та їхні перемоги на міжнародній арені — це великий привід для гордості. Ми бажаємо нашим спортсменкам завжди тримати високий рівень та гідно представляти нашу країну».

Тренерка Марта Репетацька висловила своє захоплення успіхами команди:

«Я надзвичайно радію та пишаюся нашими гімнастками, які показали відмінні результати на цьому турнірі. З-поміж близько 400 талановитих учасниць, нашим спортсменкам вдалося гідно представити нашу школу та громаду. Ми будемо продовжувати тренування та вдосконалювати наші навички, щоб досягати нових вершин у майбутньому. Вітаю всіх наших спортсменок та їхніх батьків з цими чудовими досягненнями!»

Голова комітету з фізичної культури та спорту Сергій Краєвський привітав спортсменок та тренерів з тріумфом на міжнародній арені.

«Вітаємо наших гімнасток з видатними перемогами та бажаємо подальших успіхів у майбутніх змаганнях! Вінничани знову довели, що українські спортсмени здатні досягати великих висот на міжнародній арені», – зазначив Сергій Краєвський.
Попередня публікаціяУ Вінниці розкрили деталі програми “PIROGOV SKY”
Наступна публікаціяПрогноз погоди у Вінниці 20 червня