У Вінниці відбудеться благодійний ярмарок молодіжного активізму

З наближенням довгоочікуваних літніх канікул, коли екзамени, сесії та контрольні роботи залишаються позаду, команда Вінницької молодіжної ради та відділу молодіжної політики запрошує молодь на благодійний ярмарок.

Захід відбудеться 21 червня о 15:00 у Центральному парку ім. Леонтовича.

Учасників чекає концерт із живою музикою, де вони зможуть насолодитися виступами разом з друзями та однодумцями, створюючи незабутні літні спогади.

Також для молоді підготовлені безкоштовні майстеркласи від Офісу туризму Вінниці, де можна відкрити нові таланти та спробувати себе у різних творчих та практичних заняттях.

На локаціях громадських організацій та підрозділів молодь матиме можливість дізнатися, як долучитися до розвитку молодіжного активізму у місті. Це унікальна можливість ознайомитися з активними молодіжними ініціативами та знайти свою команду.

«Приходьте з друзями та сім’єю, адже цей день обіцяє бути веселим та корисним для кожного. Відвідувачі матимуть можливість не лише відпочити, але й зробити свій внесок у розвиток нашої громади», — зазначила начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

Попередня публікаціяВінницькі сапери розміновують деокуповані території на Херсонщині
Наступна публікаціяУ Вінниці розкрили деталі програми “PIROGOV SKY”