Терміновий вихід: Як замаскувати брудне волосся за 5 хвилин

У житті часто трапляються моменти, коли дівчина не планувала виходити у світ, але несподіваний дзвінок змушує її бігти, а волосся брудне.

Як замаскувати брудне волосся, коли його нема коли або чим помити? Ось декілька порад.

Жінки та дівчата, які не раз потрапляли в такі ситуації, знають 6 найкращих способів, як зробити зачіску акуратною, чистою і стильною.

Сухий шампунь
Сухий шампунь має бути у кожної жінки вдома. Це найефективніший спосіб перетворити жирне і брудне волосся на чисті локони. Шампунь у вигляді спрею потрібно нанести на волосся, розділивши його на пасма, з відстані 25 см.

Мокрий ефект волосся
Щоб приховати злипле волосся, нанесіть пінку на пасма і розподіліть її по всій довжині. Так ви створите стильну зачіску з ефектом мокрого волосся. Можна сміливо вирушати на вечірку – ніхто не помітить, що волосся було брудним.

Борошно для блондинок
Якщо дівчині зі світлим волоссям потрібно терміново виходити, а часу на миття голови немає, можна втерти у волосся звичайне борошно, приділяючи особливу увагу корінню. Залиште борошно на деякий час, потім струсіть його. Волосся стане світлішим, пишнішим і чистішим.

Гірчиця для брюнеток
Для брюнеток підійде суха гірчиця. Нанесіть її на волосся і коріння, потримайте трохи і струсніть. Це допоможе приховати брудне волосся.

Спирт
Освіжити брудне волосся можна за допомогою 76% спирту, якщо він у вас є. Нанесіть трохи спирту на ватний диск і протріть волосся, обережно торкаючись коріння, щоб не обпалити шкіру голови. Після цього висушіть волосся феном.

Пучок
Якщо у вас довге волосся і воно брудне, допоможе зачіска пучок. Зберіть волосся або заплетіть і сформуйте пучок. Гладко причешіть волосся, а пучок може бути високим або низьким, залежно від вашого бажання.

Попередня публікаціяЛегкий літній рецепт: Запечені курячі гомілки з картоплею та квасолею
Наступна публікаціяУ Вінниці на вихідних пройдуть два тренінги від БФ Сергія Притули