В рамках конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!», організованого Благодійним Фондом “МХП-Громаді”, відкрився новий проєкт-переможець — «Розвиток МРЦ та освітніх коворкінгів як генераторів розвитку громади».
Про це повідомила депутатка Вінницької облради Мар’яна Нарожна на своїй сторінці у Facebook.

Завдяки ініціативі земляків та підтримці фонду, в Тульчинському Міжшкільному ресурсному центрі створили нову швейну майстерню. Простір оснащено сучасним обладнанням, новими меблями та оновленим ремонтом. Учні та молодь тепер мають можливість навчатися у комфортних умовах і здобувати якісну підготовку з технології обробки текстильних матеріалів. Шляхом грантових коштів придбали оверлок LEADER VS310D та швейні машини MINERVA Max 20M.

Шкільний коворкінг відкритий не лише для учнів, але й для всієї місцевої молоді. Тут вони можуть навчитися використовувати сучасне обладнання, розвивати свій підприємницький потенціал та втілювати креативні ідеї в життя. Такі ініціативи спрямовані на розвиток молоді, розкриття їхніх талантів та підвищення професійних навичок.

“Ми віримо, що такі ініціативи допоможуть нашій молоді розвиватися, розкривати свої таланти та ставати справжніми професіоналами своєї справи.”, — зауважила Нарожна.

За її словами завдяки проєкту в рамках конкурсу реалізовано значні покращення для місцевої громади.

Попередня публікаціяУ Дії молодь зможе отримати сертифікати на придбання книг
Наступна публікаціяПонад 210 тисяч військовозобов’язаних жінок оновили свої дані через «Резерв+»