З 5 по 15 липня 2024 року у місті Вінниця триватиме додатковий період реєстрації кандидатів для участі у Програмі “Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади” на двох об’єктах: на вулиці Привокзальній, 30 та на вулиці Р. Скалецького, 29. Відповідне рішення було прийняте на засіданні виконавчого комітету минулого тижня, 13 червня.

За словами Максима Мартьянова, директора департаменту економіки і інвестицій міської ради, найбільша кількість квот передбачена для учасників бойових дій у російсько-українській війні. Також до участі у програмі запрошуються члени першого ступеня спорідненості загиблих Захисників, працівники бюджетної сфери, особи з інвалідністю та інші категорії громадян.

“Мета Програми “Муніципальне житло” лишається незмінною: надання доступного житла мешканцям громади. За час її існування понад тисяча вінничан вже покращили свої житлові умови. Будівництво десятиповерхівки на вулиці Привокзальній, 30 у розпалі, з монтажем вікон та облаштуванням інженерних комунікацій, тоді як на вулиці Р. Скалецького, 29 процес тільки розпочався”, — додав Максим Мартьянов.

Для реєстрації кандидатів за адресою вул. Соборна, 36, на другому поверсі, кабінет № 206. Прийом заявок здійснюється з понеділка по п’ятницю з 9:30 до 17:00 (обідня перерва з 13:00 до 14:00). Для отримання додаткової інформації щодо умов участі та необхідних документів можна зателефонувати за номерами: 068-642-83-80, (0432) 69-99-03.

Попередня публікаціяЯк поляки сприймають мігрантів і біженців з України
Наступна публікація«Резерв+» з QR-кодом: нові можливості військово-облікових документів