Астрологічна погода на тиждень обіцяє бути сприятливою, насиченою змінами та новими віяннями. На нас чекає друга кардинальна точка року – Літнє Сонцестояння 20 червня, після якої звичний стан справ зміниться. Хоча змін буде багато, вони в основному позитивні.
ОВЕН
Робота, виконана протягом весни, почне приносити свої плоди — ви отримаєте те, чого прагнули. Бажаний приз уже близько! Більшу частину тижня ви будете займатися повсякденними справами, а також вирішувати питання оптимізації робочих процесів, кредитів та інших фінансових зобов’язань. Атмосфера в любовних стосунках покращується. Вільні люди можуть розраховувати на легкі приємні знайомства з гідними претендентами.

ТЕЛЕЦЬ

Можливо, здаватиметься, що минулі досягнення руйнуються, а стосунки з людьми розчаровують, але знайте, що всі зміни на краще! У другій половині тижня можлива підвищена напруженість на роботі для держслужбовців. Ті, хто працює за наймом, уважно придивіться до своїх колег, щоб знайти вірних союзників. Можливо, доведеться не раз повертатися до одних і тих самих питань, переглядати та вносити корективи до поточних проєктів.

БЛИЗНЮКИ

Фінансова сфера поступово покращуватиметься, очікуйте на несподівані надходження з різних джерел. Начальникам та підприємцям рекомендується постійно перевіряти підлеглих та, за можливості, розглянути питання підвищення їхньої кваліфікації. У любові та сімейному житті все складається добре. Велика ймовірність нових знайомств, які переростуть у міцні стосунки на основі спільних інтересів та дружньої підтримки.

РАК

Минулого місяця в роботі намітився невеликий застій, і на початку тижня може здаватися, що нічого не змінюється, але це тимчасові труднощі. Деяка напруженість у стосунках з колегами та керівництвом може псувати настрій, але плітки за вашою спиною лише підтверджують вашу значущість. Ваша винахідливість допоможе знайти нові ідеї для просування у бізнесі та уникнути проблем із керівництвом. З’являться покровителі, які допоможуть вирішити юридичні питання.

ЛЕВ

Можливо, настав час задуматися про зміну місця роботи чи професії, щоб повністю розкрити свій потенціал. Якщо прагнете кар’єрного зростання, розгляньте можливість підвищення кваліфікації на курсах. Взаємини з дітьми принесуть багато радості, а час, проведений з партнером, зміцнить ваш союз. Вам може захотітися змінити облаштування будинку, розпочати ремонт, поміняти меблі або оновити інтер’єр. Закохані можуть підняти питання спільного проживання або навіть обговорити шлюб.

ДІВА

Підприємцям варто розширювати свій бізнес, впроваджуючи нові цифрові технології. Партнерство з іноземними компаніями допоможе вийти на новий фінансовий рівень. Ваші проєкти отримають підтримку впливових осіб, які будуть раді співпрацювати з вами, але не розраховуйте на великі доходи відразу. До вас придивляються. Будьте обережними у фінансових операціях, не ризикуйте, вкладаючи в “сирі” проєкти. Остерігайтеся сумнівних пропозицій.

ТЕРЕЗИ

Ви настільки зайняті кар’єрним зростанням, що насилу знаходите час для любовних стосунків, через що ваша близька людина відчуває брак уваги. Намагайтеся більше часу проводити з дорогими вам людьми. Стосунки з людьми з минулого можуть раптово отримати новий розвиток. Подружжя буде разом долати фінансові та побутові проблеми, тому доведеться домовлятися і знаходити спільні точки дотику.

СКОРПІОН

Зірки рекомендують завести щоденник та зосередитися на пріоритетних питаннях. Жінки, які планують вагітність, можуть розраховувати на підтримку зірок у цьому питанні. Починається динамічний період, що вимагає максимальної концентрації вашої уваги та сил. Керівники та підприємці почнуть масштабну реорганізацію, щоб покращити якість послуг та збільшити фінансові показники. Ви можете розраховувати на допомогу партнерів: не бійтеся просити поради чи спонсорської підтримки.

СТРІЛЕЦЬ

Цей тиждень може продовжити випробування, пов’язані з минулим. Будьте готові до підвищеної конфліктності та аварійності. Вас можуть очікувати відміни, зриви планів і проблеми з технікою. Безтурботність і бажання дивувати можуть призвести до серйозних неприємностей. Якщо щось йде не за планом, не засмучуйтесь – це знак, що вам зараз туди не потрібно. Зосередьтеся на щоденних обов’язках. Менше говоріть і більше відчувайте, це допоможе знайти спокійні та надійні рішення.

КОЗОРІГ

Цього тижня вашої уваги вимагатимуть і дім, і робота, і повсякденні справи. Ваші проєкти можуть отримати підтримку впливових людей, які із задоволенням співпрацюватимуть з вами. Шукайте соратників, які підтримають вас у будь-яких починаннях. Підприємцям варто ризикнути та розширити бізнес, запровадивши нові формати обслуговування клієнтів. Багато хто може несподівано змінити місце роботи або навіть напрям діяльності. Молоді фахівці отримають схвалення керівництва.

ВОДОЛІЙ

Під час обговорення умов співпраці чітко обговорюйте всі зобов’язання та уважно підписуйте договори. Фінансове становище може бути нестійким через великі витрати. Беріть ініціативу в свої руки, пропонуйте нововведення партнерам та керівництву. Намагайтеся залучити доходи з кількох джерел і відкладати кошти. Ви зараз дуже вразливі та гостро реагуєте на будь-які грубі слова, що може шкодити партнерським стосункам. Щира бесіда допоможе скоротити дистанцію та відновити довіру.

РИБИ

У любовній сфері цього тижня пануватиме невизначеність. Потреба у свободі та самовираженні не сприяє зміцненню наявного союзу чи побудові міцних стосунків. Ви опинитеся в центрі подій та оточені людьми, чию думку ви цінуєте. Не втрачайте голову, особливо це стосується жінок, які можуть зустріти спритного маніпулятора. Оскільки ви завжди знаходите вихід навіть із найскладніших ситуацій, до середини місяця зумієте непогано заробити.

Попередня публікаціяПростий та смачний: рецепт бісквіту з полуницею на кожен день
Наступна публікаціяПом’ятий одяг: стильний і практичний тренд для сучасних жінок