У Вінниці презентували Хаб МХП

Вінницький Хаб МХП, створений у січні 2024 року, відкрив сучасний офіс у місті Вінниця в квітні. Вінниця була обрана завдяки своєму зручному розташуванню, адже місто рівновіддалене від усіх виробничих підрозділів компанії.

Структура Хабу

До Вінницького Хабу МХП увійшли два підприємства: «Зернопродукт МХП» та «МХП – Агрокряж». В офісі працюють провідні фахівці, які генерують креативні ідеї та впроваджують інноваційні проєкти. Це справжній мозковий центр компанії, де ухвалюються важливі рішення.

Комфорт та Турбота про Співробітників

Вибір офісу здійснювався з великою відповідальністю, щоб забезпечити комфортні та затишні умови праці. Під час презентації наголошувалося, що для компанії важливо, аби працівники почувалися щасливими на роботі. В штаті працює професійний психолог, який проводить індивідуальні та групові консультації, забезпечуючи підтримку фізичного та ментального здоров’я співробітників.

Соціальна Відповідальність

Компанія МХП активно займається соціальними програмами, зокрема через ініціативу «МХП Поруч». Ця комплексна програма підтримує військових та їхні сім’ї від мобілізації до реінтеграції в цивільне життя, і спрямована на співробітників та жителів громад, де працюють підприємства МХП.

З весни 2022 року програма надає підтримку захисникам та їхнім родинам під час служби і після повернення з війни. Вона охоплює гуманітарну допомогу військовим частинам, лікування та реабілітацію, юридичну та психологічну підтримку, соціальну реінтеграцію та професійну адаптацію. Системно працює Центр із взаємодії з військовими та ветеранами, а також цілодобова безкоштовна гаряча лінія.

Підтримка Військових

Інклюзивне відновлення громадянського суспільства потребує комплексного підходу. Підтримкою військових займається понад 30 спеціалістів крос-функціональної команди, яка об’єднує представників різних відділів: HR, КСВ, департаменту безпеки, охорони праці, психологів, юристів та спеціалістів із питань здоров’я, реабілітації та професійного навчання.

Компанія запустила цілодобову гарячу лінію, щоб забезпечити оперативну допомогу та підтримку всім, хто цього потребує.

«‎МХП Поруч»‎ відзначили міжнародною нагородою International Business Culture Award як найкращу ініціативу КСВ. Оцінювало журі, у складі якого понад 50 світових бізнес-лідерів.

Підтримка Мобілізованих Працівників

За словами директора Вінницького Хабу МХП Володимира Прокопчука, кожному військовому колезі компанія щомісячно виплачує матеріальну допомогу в розмірі зарплати та надає медичний супровід у разі поранення.

«Ми працюємо з родинами мобілізованих працівників, допомагаючи їм у розв’язанні побутових питань, сприяємо у пошуку безвісти зниклих, забезпечуємо медичний супровід, психологічну підтримку та матеріальну допомогу. Програма “МХП Поруч” діє не лише для працівників, а й для їхніх родин, орендодавців та жителів громад, де присутні наші підприємства», — зазначив Володимир Прокопчук.

Благодійний забіг “Run for Victory” у Вінниці

Під час заходу також анонсували благодійний спортивний захід у Вінниці. 30 червня Вінницький Хаб МХП спільно зі спортивною спільнотою “Характер” організовує благодійний забіг “Run for Victory”. Це один із чотирьох забігів, які проводить компанія МХП в Україні. Ми з гордістю прийняли естафету від Тернополя і активно готуємося до заходу.

Місце та Час

Забіг відбудеться у Вишенському парку. Старт запланований на 9:00, а спортивне містечко розпочне роботу о 7:45.

Дистанції для Всіх

Забіг передбачає різні дистанції, щоб кожен міг знайти щось підходяще для себе:

  • 2 км
  • 5 км
  • 10 км
  • 21 км

Для дітей також передбачені коротші дистанції: 200, 400 та 800 метрів. Малюки до 3 років можуть брати участь на руках у батьків, а діти віком від 4 до 12 років можуть бігти самостійно.

Благодійні Внески

Вартість участі залежить від обраної дистанції:

  • 21 км — 950 грн
  • 10 км — 850 грн
  • 5 км — 750 грн
  • 2 км — 450 грн
  • Онлайн участь — 500 грн

Для дітей реєстрація безкоштовна.

Мета Забігу

Наш марафон — це не свято бігу, а ще одна можливість допомогти нашим захисникам і захисницям. Усі зібрані кошти підуть на закупівлю дронів та інших засобів захисту для 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

Долучайтеся до благодійного забігу та зробіть свій внесок у підтримку тих, хто боронить нашу країну. Реєструйтесь за посиланням: Run for Victory Вінниця.

Попередня публікаціяУ Вінниці планують закупити 6 автобусів
Наступна публікаціяВінничан та мешканців району попереджають про планові вибухи