Сьогодні Вінниця прощається з двома Героями України, які загинули, захищаючи свою Батьківщину — Ігорем Євичем та Олексієм Ткачуком.

Ігор Євич, народився 16 травня 1976 року, приєднався до Збройних Сил України у квітні 2022 року. Служив у 65-й окремій механізованій бригаді, захищаючи рідну землю у гарячих точках Запорізької області. Загинув у бою поблизу села Роботине 12 червня 2023 року у віці 48 років.

Ігор був відданим сім’янином, який залишив після себе дружину Наталію та двох дітей. Він завжди ставив родину на перше місце і працював водієм у провідній українській компанії з доставки поштових відправлень. Дружина Наталія згадує його як людину, яка завжди дбала про інших та мріяла про мир для України.

Церемонія прощання з Ігорем розпочнеться о 8:30 біля його будинку за адресою 1-й пров. Топольського, 69. Поховають його у селі Сосонка, де відбудеться відспівування у місцевому храмі о 10:00-11:00, а чин поховання о 12:00.

Олексій Ткачук, народився 12 жовтня 2000 року, відразу після початку повномасштабного вторгнення долучився до Збройних Сил України у вересні 2022 року. Служив у 77-й окремій аеромобільній бригаді. Загинув 12 червня 2023 року під час ворожого обстрілу українських позицій поблизу міста Новомосковськ, Дніпропетровської області у віці 23 років.

Олексій був єдиною дитиною у сім’ї, надійною опорою для своєї матері. Після закінчення ліцею та професійного училища, працював електрозварювальником і одночасно навчався у Вінницькому транспортному фаховому коледжі. Його мати Наталія пам’ятає його як чуйного, відповідального та доброго сина, якого високо цінували його товариші по службі.

Церемонія прощання з Олексієм розпочнеться о 10:30 за адресою вул. Стеценка, 57. Далі вінничани зможуть віддати шану Герою у колонній залі ритуальної служби на вул. Батозькій, 12, починаючи з 11:30. Поховають його на кладовищі у селі Людавка Жмеринського району.

Глибокі співчуття рідним та близьким Ігоря Євича та Олексія Ткачука. Вічна пам’ять та слава нашим Героям!

Попередня публікаціяРецепт лаваша з куркою та сметанним соусом для пікніка
Наступна публікаціяУ Вінниці відкрили виставку полеглого піхотинця «Еней: невідзнятий кадр»