Громадське об’єднання «Ми-Вінничани» повідомило про завершення прийому заявок на участь у грантовому конкурсі «Твори добро». Конкурс проводиться за підтримки Фонду “МХП-Громаді”, народних депутатів Лариси Білозір, Геннадія Вацака, Миколи Кучера та Олександра Домбровського, Сергія Кудлаєнка і Благодійного Фонду Миколи Філонова “Український Альянс”.

Мета конкурсу

«Твори добро» – це унікальний проєкт, спрямований на покращення благоустрою та розвиток громад. Учасники можуть реалізувати різноманітні ініціативи, такі як облаштування дитячих майданчиків, чистка криниць та джерел, створення «візитівок» сіл, посадка квітучих алей, малювання патріотичних муралів, відродження народного малярства, організація «зелених класів», театрів під відкритим небом та навіть притулків для тварин.

Участь громад та ініціативних груп

До конкурсу подали заявки численні громади та ініціативні групи. Серед них є також запити від військових та їх родин. У Шпиківській громаді планується облаштування центру реабілітації та інтеграції ветеранів, а в Бджільній та Ямпільській громадах родини загиблих Захисників облагороджують Алею слави.

Підсумки конкурсу

«Палітра конкурсу «Твори добро» багатогранна, і ми пишаємося, що кожна з 63 громад Вінниччини знайшла у цьому конкурсі щось своє!», – зазначають організатори. Конкурс викликав великий інтерес і безліч відгуків від небайдужих мешканців громад, які об’єднувалися в ініціативні групи для участі.

Умови участі

За умовами конкурсу, учасниками можуть бути органи місцевого самоврядування, комунальні заклади, громадські організації та ініціативні групи. Усі категорії учасників рівні, різниця полягає лише у відсотках співфінансування: від 5 до 25 відсотків.

Конкурс «Твори добро» став чудовою можливістю для громад Вінниччини реалізувати свої ідеї та покращити життя у своїх населених пунктах. Організатори висловлюють подяку всім учасникам за активну участь та бажання творити добро.

 «Ми побачили цікаву динаміку! Найбільше заявок на «Твори добро» саме від ініціативних груп. Це молоді батьки, які хочуть дитячий майданчик для діток, це ініціативна група релігійної громади, це мешканці багатоквартирних будинків, патріотичні громадяни села чи селища, які хочуть створювати красу навколо себе.

Саме за такими вмотивованими та креативними людьми майбутнє України! Завдяки конкурсу «Твори добро» вони повірили, що можуть змінювати світ на краще, що їхня безпосередня участь у цьому проєкті стане корисною для сусідів по будинку, для земляків, для усієї громади. Їх це надихає! А нас ще більше, бо розбудова громадянської активності, громадянської свідомості, де кожен бере відповідальність за свою країну – це саме той шлях, що виведе нашу державу з війни та післявоєнного періоду», – впевнений голова громадського об‘єднання «Ми – Вінничани» Валерій Коровій.

Понад 160 заявок на участь у конкурсі «Твори добро»! Це неймовірно! Адже кожен четвертий – потенційний переможець, який зможе отримати до 100 000 грн на реалізацію свого проєкту. Загалом, бюджет конкурсу складає 3 000 000 грн!

Уже 25 червня конкурсна комісія оголосить результати і наступить найцікавіший етап – втілення ваших задумів в життя!

«Віримо, це буде гарно, цікаво і цінно для ваших громад і кожного учасника персонально!

ГО «Ми – Вінничани»: в єднанні сила!»


Попередня публікаціяУ Вінниці ветеранів та ветеранок запрошують в сплав на каное
Наступна публікаціяСьогодні у Вінниці знову дощитиме