Міноборони пропонує пройти навчання на оператора безпілотних літальних апаратів у рамках ініціативи “ТехноРекрутинг” і обіцяє допомогти у влаштуванні на службу за контрактом через рекрутинговий центр у випадку отримання повістки.
Про це заявив представник Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець у інтерв’ю для видання “Телеграф”.

За його словами, швидше людина успішно закінчить онлайн-навчання, здасть іспити, зобов’яжеться служити після курсу і отримає рекомендацію від військової частини, тим краще для її шансів на прийняття.

Олексій Бежевець підкреслив, що компанія Victory Drones, яка впроваджує навчальну програму, має угоди з конкретними підрозділами, такими як морпіхи, Сили спеціальних операцій і Генеральний штаб, які всі зацікавлені в швидкій підготовці великої кількості операторів БПЛА.

“Навіть якщо ти отримав повістку, ти можеш звернутися до рекрутингового центру, тобі допоможуть підібрати частину. Далі вже підеш до територіального центру комплектування з документами про мобілізацію, але з рекомендаційним листом і оформлюєшся на контракт до тієї військової частини, яка тебе чекає”, — пояснив Бежевець.
Попередня публікаціяНа Вінниччині на честь розстріляного поліціянта відкрили меморіальну дошку
Наступна публікаціяНа Харківському напрямку зник безвісти вінницький журналіст