Нещодавно у Тернополі відбувся чемпіонат України з самбо серед підлітків, де після напружених та емоційних поєдинків золото виборола вихованиця Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5, Оксана Малюта. Її сестра, Ольга Малюта, також вразила високим рівнем майстерності, ставши срібним призером турніру.

Тренери МДЮСШ № 5, Олег Бузовський та Володимир Беліков, готували юних спортсменів до цього чемпіонату. У змаганнях взяли участь 274 спортсмени з 20 закладів країни, з яких 12 представляли Вінницьку спортивну школу № 5. Крім золота та срібла, вінницькі атлети вибороли почесні місця: Михайло Самохвал і Маргарита Гнатюк посіли п’яте місце, а Діана Пересенчук – сьоме.

Тренер Олег Бузовський підкреслив, що успіх їхніх спортсменів – це результат важкої праці і підтримки тренерів і родини. Він також відзначив високий рівень організації змагань та сильну конкуренцію серед учасників.

Після перемоги в Тернополі тренери спортивної школи № 5 планують продовжувати працювати над удосконаленням навичок своїх підопічних та готувати їх до наступних важливих стартів, зокрема, до чемпіонату України серед кадетів, що відбудеться наприкінці літа.

Тренер Олег Бузовський підкреслив значення подібних змагань у розвитку українського спорту та висловив вдячність Збройним Силам України за можливість навчати та розвивати спортивні здібності у молоді.

Попередня публікаціяУ Вінниці стартує онлайн-курс для ветеранів «Повернення додому»
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться Всеукраїнський форум “EcoFuture Of Ukraine” для молоді