У Вінниці виставили на аукціон земельну ділянку на вулиці Академіка Янгеля, неподалік від перетину з вулицею Батозькою. Площа ділянки становить понад 1,03 га, а початкова вартість, згідно з експертною оцінкою, становить майже 7 мільйонів гривень.

Згідно з інформацією на сайті Вінницької міськради, торги відбудуться 19 липня. Пропозиція щодо продажу ділянки розміщена в електронній торговій системі “Прозоро. Продажі”, а замовником аукціону є департамент земельних ресурсів Вінницької міської ради.

Директор департаменту земельних ресурсів Вінницької міської ради Сергій Кушнірчук повідомив, що виставлена на аукціон ділянка має промислове призначення. Відповідно до Генерального плану Вінниці, майбутній власник зможе використовувати її для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Місто завжди прагне розвивати промисловий потенціал громади та її інвестиційну привабливість. В умовах війни це також сприяє нашій стійкості та надає більше можливостей для допомоги фронту.

Детальна інформація про умови продажу ділянки, а також документи та матеріали на лот розміщені в електронній торговій системі на офіційному майданчику “Е-Тендер” за цим посиланням.

Попередня публікаціяУ “Пироговці” успішно провели надскладну операцію на печінці
Наступна публікаціяДля вінничан проведуть тренінг “Психолгічна підготовка 1.0”