Міжнародний республіканський інститут (IRI) опублікував результати Дев’ятого всеукраїнського муніципального опитування, проведеного у квітні-травні 2024 року.

Опитування, яке охоплювало мешканців обласних центрів, досліджувало ставлення громадян до якості надання послуг та діяльності місцевої влади, зокрема органів місцевого самоврядування та обласних військових адміністрацій.

Вінницька обласна військова адміністрація (ОВА) посіла четверте місце за рівнем довіри серед усіх регіонів України.

Зокрема, 43% вінничан, які взяли участь в опитуванні, позитивно оцінили діяльність ОВА на питання: «Наскільки Ви схвалюєте чи не схвалюєте діяльність обласної державної військової адміністрації?».

Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов прокоментував результати дослідження:

“Вінницька ОВА отримала високий рівень довіри за результатами опитування мешканців. Дякую вінничанам за підтримку та довіру! Працюємо на результат”.

Опитування було проведене Соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення Центру аналізу та соціологічних досліджень IRI у 21 обласному центрі України, за винятком тих, що перебувають під контролем російських чи проросійських сил. Вибірка включала 16 800 респондентів, по 800 осіб в кожному місті, незалежно від чисельності населення.

Попередня публікаціяУ “Дії” запустили сповіщення для сімей полонених та зниклих безвісти
Наступна публікаціяПоліція Вінниччини за вихідні повернула додому сімох зниклих дітей