У Вінниці запрацював регіональний відділ ініціативи «Зроблено в Україні», спрямований на підтримку мікро- та малого бізнесу у регіоні. Фахівці центру консультуватимуть підприємців щодо доступних державних програм у сфері економіки.

Про це повідомляють у Вінницькому обласному центрі зайнятості.

Експерти офісу будуть допомагати у написанні бізнес-планів та оформленні документів для участі у грантових програмах, таких як «Власна справа» та «Грант для ветеранів/ветеранок та їх подружжя», що входять до рамок урядового проєкту єРобота. Також надаватимуть консультації щодо отримання ваучерів на навчання, компенсацій за працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб та учасників бойових дій, а також за облаштування робочих місць для працівників з інвалідністю.

У разі потреби у програмах підтримки для середнього бізнесу фахівці офісу «Зроблено в Україні» вмітимуть направити підприємців до відповідних установ. Офіс у Вінниці став десятим такого роду в Україні.

«Діяльність офісів “Зроблено в Україні” спрямована на комплексне інформування та консультування у сфері урядових та регіональних програм розвитку підприємництва та підтримки малого і мікробізнесу. Тепер місцеві виробники та майбутні підприємці можуть отримати цю інформацію централізовано та оперативно, а також подавати заявки та вирішувати всі питання», — зазначила директорка Державного центру зайнятості Юлія Жовтяк.

Офіс розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Стрілецька, 3-а.

Попередня публікаціяПоліція Вінниччини за вихідні повернула додому сімох зниклих дітей
Наступна публікаціяВадим Денисенко на медіафорумі у Вінниці розповів про виклики та перспективи журналістики