На минулому тижні відбувся перший етап Майстерні міських екскурсій, присвячений Михайлу Коцюбинському. Під час п’яти днів інтенсивного навчання відбулося 13 лекцій і практикумів від провідних фахівців для близько 30 учасників.

Завершальні лекції Майстерні пройшли у п’ятницю, 7 червня. Одна з них була присвячена поетичним та прозовим творам Михайла Коцюбинського, а інша — візуальним інтерпретаціям образів Великого Сонцелюба у живописі та кіно.

Учасники також взяли участь у практикумі “Як читати Коцюбинського” та майстерні “Смак життя: туристичний потенціал Коцюбинського”.

Після завершення навчання учасники продовжать роботу над проєктами, спрямованими на створення нових туристичних продуктів та форматів, пов’язаних з Михайлом Коцюбинським.

Деякі учасники вже поділилися своїми враженнями та планами на майбутнє.

Довідково:

Проєкт «Майстерня міських екскурсій: Михайло Коцюбинський» організували департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради спільно з департаментом культури та Вінницьким літературно-меморіальним музеєм Михайла Коцюбинського у межах «Року Коцюбинського» (до 160-річчя з народження письменника).

Попередня публікаціяВінницька область — лідер економічної стійкості: що підтвердили експерти
Наступна публікаціяНа Вінниччині браконьєр заплатить майже півмільйона гривень за незаконний вилов риби