Про черговий вантаж допомоги військовим повідомляє депутатка Вінницької обласної ради, керівник ГО “Соціальний центр Вінниччини” Мар’яна Нарожна. До формування гуманітарного вантажу долучились заклади освіти, колектив Вінницького хабу БФ “МХП-Громаді” волонтери та підприємці.

Як розповідає Мар’яна Нарожна, цього разу підготували допомогу для чергової поїздки народного депутата України Миколи Кучера, який знову відправився до воїнів з гостинцями та необхідним обладнанням.

«Із перших днів повномасштабного вторгнення команда Миколи Кучера спільно з ГО “Соціальний центр Вінниччини” та Фондом працює в рамках Гуманітарного штабу, тому для нас це не нова місія.

Зараз ми ще більш налаштовані інтенсивно співпрацювати з громадами, волонтерами, активними громадянами та місцевим бізнесом, які самовіддано допомагають армії. І ця поїздка до воїнів – черговий доказ нашої єдності та підтримки. Цього разу її організовано спільно з начальником відділу освіти Юрієм Журбою і закладами Відділ освіти Ладижинської міської ради, а також командою Благодійний Фонд “КУМ” Сергієм Пилипчаком та Оксана Червінко», – йдеться в публікації.

ГО “Соціальний центр Вінниччини” щиро дякує усім, хто долучився:

Також волонтерам із Тростянеця, Капустян, Лукашівки, Басаличівки та Буд.

Особлива вдячність Валентині Шетерляк, яка принесла мед з домашньої пасіки, дізнавшись про збір допомоги.

«Як і в перші дні повномасштабної війни, сьогодні мільйони українців задіяні у громадських організаціях та ініціативних групах, які щоденно беруть на себе вирішення найбільш нагальних і болючих проблем військових та внутрішньо переміщених осіб.

Бо ми вже пізнали, що важливо об’єднуватись, щоб перемагати», – підкреслює Мар’яна Нарожна.

Попередня публікаціяУ Вінницькому обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки працює Call-центр
Наступна публікаціяДиректоркою Клінічного Центру інфекційних хвороб призначено Валентину Зайцеву