Сьогодні Вінниця прощається з оборонцем Карпусем Олександрем

Олександр Карпусь відстоював демократичні цінності України на майдані Незалежності під час Революції Гідності. Під позивним Рок він захищав свободу своєї країни у складі добровольчого батальйону «Айдар» в зоні Антитерористичної операції. Він був серед тих, хто першим встав на оборону держави на початку повномасштабного російського вторгнення росії. Служив у військовій частині Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Навесні 2022 року на Київщині Олександр отримав важке поранення, але після тривалого лікування повернувся до служби у Вінницькому ОМТЦК та СП. На жаль, бойові рани далися взнаки, і його життя обірвалося 4 червня. Йому було 54 роки.

Олександр Карпусь народився у Вінниці 21 лютого 1970 року. Атестат про середню освіту здобув у 26-й загальноосвітній школі. Згодом навчався у Вінницькому політехнічному та торговельно-економічному інститутах. У цивільному житті працював на різних підприємствах та структурах міста, започаткував власний бізнес.

«Найголовнішим і останнім його місцем роботи був захист Батьківщини. Батька не цікавили звання, кар’єрні сходинки для нього не мали значення. Він був і вважав себе просто Солдатом України. Завжди готовий був віддати найдорожче – своє життя, за волю своєї країни. Його самовідданість і безкорисливість були прикладом для багатьох. Його людські якості надихали, викликали глибоку повагу», – розповідає донька Юлія. «Честь, гідність, доброта, внутрішня сила та свободолюбивість – це те, що вирізняло його серед людей. Він жив як воїн і завжди хотів піти як воїн – за свободу і безпеку своїх близьких, за український народ».

Олександр був люблячим батьком та турботливим дідусем для двох онучок.

Церемонія прощання з Олександром Карпусем розпочнеться сьогодні о 9:00 за адресою: 2-й пров. Миколи Хвильового, 34.

Поховання воїна відбудеться об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять і слава Герою!

Попередня публікаціяНе робіть цього: звички, що залишають шрами від прищів
Наступна публікаціяЗа якими адресами у Вінниці сьогодні не буде світла чи води