Народну депутатку України від Вінниччини (виборчий округ №15) Ларису Білозір сьогодні обрали президенткою підкомітету з питань охорони здоров’я та сталого розвитку в ПАРЄ.

Про це повідомила сама Лариса Білозір у своїх соціальних мережах.

Вона підкреслила важливість того, що цю посаду зайняла саме представниця України, що дозволить зосередити більше уваги на українських інтересах у сферах охорони здоров’я, соціального захисту, розвитку інклюзії тощо.

За словами Лариси Білозір, таке голосування в ПАРЄ було для неї неочікуваним.

«Це було таємне голосування, і результат став несподіванкою для всіх. Не буду вдаватися в деталі, але я мусила балотуватися заради України. Цей представницький мандат мав належати нам, а не іншому кандидату, який “прославився” нелегальними візитами до так званої ДНР та зустрічами з лідерами цього терористичного угрупування, порушуючи заборони України.

Ця маленька перемога перш за все допоможе мені тримати питання України на міжнародному порядку денному. Дякую всім колегам з постійної делегації ВРУ у Парламентській асамблеї Ради Європи, політичній групі ALDE за неймовірну підтримку!
Це ще одна маленька перемога України на міжнародній арені, де я впевнена, ми об’єднаємо зусилля з країнами-членами Ради Європи задля посилення системи охорони здоров’я як на Європейському субконтиненті, так і в самій Україні!», – написала Лариса Білозір.

Попередня публікаціяСиноптики Вінниччини попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку на
Наступна публікаціяПрийом документів до вишів: як і коли подати заяву в 2024 році