Війна залишає глибокі рани не лише на тілах, але й на душах. Наші захисники, ризикуючи своїм життям, борються за свободу України, і ми повинні зробити все можливе, щоб підтримати їх у цей важкий час.

Нещодавно народна депутатка України Лариса Білозір відвідала санаторій де проходять реабілітацію військовослужбовці, які отримали серйозні поранення під час бойових дій. Це був надзвичайно емоційний візит.

Про це повідомила депутатка на своїй сторінці у Фейсбук.

“Було приємно поспілкуватися з хлопцями, почути їхні історії, дізнатися про труднощі, з якими вони стикаються під час лікування, і допомогти у вирішенні їхніх проблем. Їхня стійкість, сила духу та оптимізм, попри всі випробування, вражають і надихають. Ми передали інвалідний візок земляку з Ободівки, який жив та отримав поранення на Херсонщині, що призвело до ампутації ноги. Також домовилися про переведення ветеранів з ампутаціями на спортивну реабілітацію в Одеську клінічну лікарню №10, де вони зможуть займатися різними видами спорту: баскетболом, гольфом, більярдом. Передали туди також 10 велосипедів для людей з інвалідністю.”, — йдеться у повідомленні.

Крім того, санаторію передали новий реабілітаційний комплекс та обладнання для розробки верхньої кінцівки, що суттєво покращить якість реабілітаційної допомоги та зробить її більш доступною для пацієнтів закладу. Це стало можливим завдяки співпраці з Шпиківською Об’єднаною Територіальною Громадою та її головою Кривоцюком Миколою Миколайовичем.

“Разом з директором центру та санаторію ми обговорили питання реабілітації військових, проблеми, які виникають, та шляхи їх вирішення. Взяли під опіку декількох військових, щоб допомагати з логістикою, протезуванням та іншими потребами. За проханням директора санаторію передали також пів тонни курячого м’яса від Фонду “МХП-Громаді” для харчування військових, які проходять реабілітацію.
Висловлюю щиру вдячність всім небайдужим людям, які щодня долучаються до допомоги нашим Героям! Це дуже важливо і цінно зараз, як ніколи! Разом до Перемоги!, — підсумувала Лариса Білозір.

Попередня публікаціяЩо приховує майбутнє: Загальний гороскоп для знаків на сьогодні
Наступна публікаціяСекретний соус: швидкий салат зі шпинату, томатів та огірків