Ще минулого року цей образ вважався бездоганним, але влітку 2024 він покинув вершини моди, поступившись іншим комбінаціям речей.

Мова про білі кросівки та літні сукні з квітковим принтом. Ніхто не міг передбачити, що цей улюблений аутфіт модниць з усього світу так швидко втратить свою популярність. Адже білі кеди та легка сукня були універсальним варіантом для прогулянок, посиденьок у кафе та навіть для роботи. Однак модні експерти знайшли ідеальну заміну застарілому стилю. Розповідаємо, як оновити свій літній гардероб, щоб залишатися в тренді.

Трендовий Літній Образ 2024

Модні експерти одностайно радять уникати літніх суконь з квітковим принтом. Анна Мерфі, директорка The Times, наголошує, що такий одяг більше не можна поєднувати з білим взуттям, вважаючи його дещо застарілим.

Ліза Армстронг, керівниця модного відділу The Telegraph, також повідомила своїм читачам, що квіткові сукні у поєднанні з кросівками стали антитрендом 2024 року. Вона підкреслює, що комфорт залишається важливим, тому білі кеди можна поєднувати з монотонними прямими сукнями чи спідницями. Таким чином, ваш літній образ не буде антитрендовим.

Замість квіткових суконь модні експерти рекомендують обирати штанні костюми, прямі спідниці або однотонні сукні світлих пастельних кольорів. Такий одяг забезпечить вашому аутфіту бездоганний вигляд. Щодо взуття, білі кеди залишаються актуальними, але також можна обрати зручні лофери.

Попередня публікаціяПолуничний сорбет: Ідеальний літній десерт
Наступна публікаціяЦієї ночі окупанти знову атакували Вінниччину