У Вінниці відбудеться вражаюча вистава «Червона нитка», створена талановитим режисером Юлією Свєтловою, засновницею театру КолоСвітла. Ця постановка присвячена темі травми насильства і спрямована на зцілення глибоких емоційних ран.

Ідея вистави виникла ще задовго до війни та пандемії COVID-19, коли Юлія Свєтлова особисто зіткнулася з травматичним досвідом. Вона відзначає, що цей біль знайомий багатьом жінкам, дітям і чоловікам не лише в Україні, а й у всьому світі. Сьогодні, в умовах глобальної кризи та війни, колективна травма стала невід’ємною частиною нашого життя.

«Я сама пережила такий травматичний досвід, я знаю багатьох жінок, дітей, чоловіків, що теж зіткнулися з цим жахом. Що вже говорити про статистику не тільки в Україні, а в усьому світі. А зараз ми всі два роки буквально живемо в цій колективній травмі. Тому для мене це вкрай важливо – я вірю, що ця вистава зможе допомогти багатьом людям впоратись, асимілювати цей травматичний досвід. В тому числі і для того, щоб не передавати цей біль далі, майбутнім поколінням», – ділиться Юлія Свєтлова.

Вистава «Червона нитка» є не просто театральною постановкою, а глибоким емоційним переживанням, яке допоможе глядачам знайти силу і зцілення в собі. Не пропустіть цю унікальну можливість – приєднуйтеся до нас 9 червня в театрі ім. М. Садовського у Вінниці.

Дата: 9 червня 2024 року
Час: 18:00
Місце: Академічний музично-драматичний театр ім. М. Садовського

Попередня публікаціяСоковиті курячі котлети з сиром: рецепт смачної страви
Наступна публікаціяРосійські терористи зруйнували об’єкт інфраструктури на Вінниччині під час нічної атаки