Хліб з маслом — це не лише чітміл, але й справжня насолода. Його можна їсти як самостійну страву, з чаєм або в поєднанні з основними стравами. Але що, якщо зробити ці бутерброди ще цікавішими та насиченішими на смак? Пропонуємо приготувати масло з часником. Часник – це українська особлива спеція, яка робить будь-яку страву смачнішою.

ІНГРЕДІЄНТИ

КРОК 1: Загорніть 2 головки часнику у фольгу, розігрійте духовку до 180 градусів і запечіть часник протягом 20 хвилин.

КРОК 2: Дістаньте готовий часник, очистьте його та покладіть у чашу блендера. Додайте 250 г масла та ½ чайної ложки солі.

КРОК 3: Збийте масло з часником до однорідної консистенції.

КРОК 4: Перекладіть масло на лист пергаменту, закрутіть його у форму цукерки, додатково обгорніть плівкою та покладіть у морозилку на 1-2 години.

Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на четвер
Наступна публікаціяПекельна суміш: до марганцю у воді вінничан додався ще й амоній